Prima masterclass met leuke docent. Veel geleerd over AI, wat echt een toevoeging waarvan ik niet van te voren wist dat dit een onderdeel zou zijn. Soms is de aansluiting op mijn werkpraktijk wat lastiger omdat er vaak wordt uitgegaan van grote commerciële organisaties waarin jezelf keuze kan maken voor bepaalde tools en waar kan worden ingezet op marketing van een product op dienst. Dat is in mijn werkpraktijk binnen de overheid veel beperkter en minder aan de orde. Maar ik heb er voldoende uit kunnen halen om mee aan de slag te kunnen en mijn werk makkelijker en beter te maken.
De vraag over de locatie is niet van toepassing, vandaar 0,5 sterren.
Reactie SRM:
Beste Claudia,
Hartelijk dank voor je waardevolle feedback over de masterclass! We zijn blij te horen dat je de docent leuk vond en veel hebt geleerd over AI. Het is geweldig om te weten dat dit onderwerp een onverwachte maar waardevolle toevoeging voor je was.
We begrijpen dat de aansluiting op je werkpraktijk soms lastig kan zijn, vooral omdat er vaak wordt uitgegaan van grote commerciële organisaties. We waarderen je inzicht hierin en zullen dit meenemen om onze programma's nog beter af te stemmen op verschillende werkcontexten, inclusief die binnen de overheid.
Het is fijn om te horen dat je desondanks voldoende hebt kunnen halen uit de masterclass om je werk makkelijker en beter te maken. We streven ernaar om onze cursussen zo relevant en praktisch mogelijk te maken voor al onze deelnemers.
Nogmaals dank voor je feedback en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze masterclasses.
SRM