Deskundigheid
Resultaat
Advies
Medewerkers
Communicatie

Niet in de buurt, maar op aanraden langs gegaan. Net wat informatie gekregen, toen de enige medewerkster de telefoon ging opnemen. Tijdens het lange gesprek kregen wij op deze manier alvast wat info over voordeel/ nadeel van hout versus ander materiaal. Hierna net weer verder met ons gesprek, toen er een andere klant binnenkwam. De medewerkster liep naar haar toe. Wij moesten weer wachten. Vervolgens ging ze voor die klant aan de telefoon, zonder iets tegen ons te melden. Wij zijn toen maar vertrokken! Geen manier om toekomstige klanten te behandelen!

Zie boven

Reactie Stairz Traprenovatie:

Beste H. van Pagee,
Wij vinden het bijzonder vervelend dat U deze ervaring heeft gehad en willen hier graag op reageren.
In de vakantie periode is onze bezetting zoals bij veel bedrijven lager dan dit normaal het geval is aangezien onze mensen ook recht op vakantie hebben.
Onze collega heeft echter Jan onze verkoop medewerker welke direct in de buurt woont gebeld om U te woord te staan echter hier wilde U niet op wachten.
Wij vinden het nogmaals heel vervelend wat er gebeurd is echter vragen wij u toch begrip te hebben voor het feit dat de vakantie periode een tijd is dat bedrijven niet de volledige bezetting kunnen hebben.
R. de Kuyper
Directeur Stairz Traprenovatie

Score voor STAIRZ BV: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: Geen