Helaas slechte ervaring. Bestelde twee cub houtsnippers. Eerst gebeld, ik ben invalide dus het moest gestort worden in de tuin. Daar had ik graag een paar centen voor over. Volgens uw zegsman geen probleem. In de praktijk werden twee op elkaar gestapelde zakken op de stoep gezet, wel tegen het tuinmuurtje maar op elkaar. Dat kon ik dus nooit leegkrijgen. Met hulp van buurjongens is het wel gelukt maar dat kostte mij een aantal struiken plus dikke fooi. Voor mij hebben jullie een verkeerde vervoerder.
De houtsnippers waren van superkwaliteit
Reactie Sterhout:
Beste heer Mazure, mooi om te horen dat de kwaliteit van de snippers dik in orde was.
Ik heb u vorige week een mail gestuurd over het misverstand, u heeft echter nagelaten om hier op te reageren. Dit is jammer, want wij vinden het belangrijk dat elke klant tevreden is na zijn aankoop.
Wij hebben elkaar telefonisch gesproken, ik kan mij het gesprek nog redelijk goed herinneren.
U stelde mij de vraag of tegen betaling de chauffeur de bigbags bij u achter uw tuinhek tegen de muur wilde lossen.
Hierop heb ik geantwoord dat onze transporteur dat niet als een extra moeite ziet en dat daar geen extra betaling tegenover hoeft te staan.
Ik heb niet de link gelegd dat het uw bedoeling was dat ze de snippers in uw tuin gingen uitstrooien.
Vervelend misverstand. Echter is het niet gebruikelijk dat een transporteur uw tuin gaat aanleggen. Dat uw jeugd inhuurt die de zakken door uw planten heen gooit is vervelend (althans zo lees ik het).
Het was wellicht beter geweest om met een stanley mes een snede te maken in de bovenste bigbag zodat het product er gecontroleerd uitkomt.
De bigbags van elkaar afgooien lijkt mij niet verstandig zoals u ook zelf beschrijft in de review.
Sebastian van Sterhout