Wubina Helena Papadakou-Bolt

Hartelijk dank voor het boekje dat ik per e-mail ontving. Ik heb het met veel interesse doorgelezen en vod dat het heel informerend is. Ik heb last van mijn knie en heupgewrichten door een flinke val die ik zes maanden geleden beleefde. Het stond ook in het boekje en had er drie maanden last van aan mijn ribben die gekneusd waren. Sindsdien loop ik slechter en heb soms het gevoel dat ik door mijn knie zak. Heb daardoor dus minder gelopen. Het boekje heeft me veel geholpen en uitstekend uitgelegd hoe alles in elkaar zat. Ik raad het een ieder aan dat te lezen!

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ja, ik denk wel iets ervoor te nemen. Bij onze apotheek kreeg ik van Lanes: Osteo Ade om de beenderen aan te sterken met Calcium, Vitamins D3 en Magnesium. Maar denk niet dat deze voor de gewrichten zijn. Helaas kan ik me geen duur preparaat permitteren daar we financieel zo ingekort zijn op ons pensioen. Ik zou graag iets beters willen proberen en wel NIET iets met chemicaliën, vandaar leek me die vloeistof met groenmossel, kurkuma en zwartebessenblad heel goed. Maar zou eerst willen weten of ik dat zou kunnen kopen.

Score voor Stichting Bewegen Zonder Pijn: 5/5
Zou u het boekje aanbevelen? Ja