Eigenlijk geen. niks als gezeur altijd. ze houden je aan het lijntje, zeer slechte ervaringen mee
Reactie Sticker.nl:
Deze klant heeft bij ons een bestelling geplaatst. Nadat hij zijn bestelling had gedaan, gaf hij aan dat hij nog recht had op 20 procent korting vanwege een eerdere bestelling. Helaas was het niet meer mogelijk om deze korting te verwerken. Wij werken met een geautomatiseerd systeem en deze bestelling was al in behandeling.
Wij hebben ons best gedaan om dit probleem zo goed mogelijk op te lossen voor de klant. Zo is met de klant afgesproken dat hij de bij de volgende bestelling 20 procent korting krijgt. We hebben aangegeven dat hij dan wel voordat hij zijn bestelling plaatst contact met ons moet opnemen, zodat wij de korting kunnen verwerken in de prijs.
Momenteel kunnen klanten zelf nog geen kortingspercentage invullen tijdens het plaatsen van een bestelling. Vandaar dat wij dat handmatig moeten doen. Wij werken er wel aan om dit te veranderen, zodat dit soort problemen zich in de toekomst niet meer voordoen.