Onlangs heb ik de bestelde stickers ontvangen: 2 caravanmerkstickers, 1 RollingStonessticker en een NL-plaatje. Alle bedoeld om mijn 30 jaar oude -maar zeer mooie retro- caravan te optimaliseren. Ze zijn prachtig van kleur, strak en makkelijk aan te brengen. Alcohol gebruikt en precies conform de instructies te werk gegaan. Het was jammer dat de beide grote stickers, die van het caravanmerk Bürstner (400 mm lang) dubbelgeklapt waren om in het verzenddoosje te passen. Daardoor was een duidelijk waarneembare knik ontstaan en dat heeft uiteindelijk gevolgen gehad voor het resultaat. Het kunststof materiaal was door de knik ietwat losgekomen van de ondergrond. Zodoende zijn er bobbeltjes ontstaan en dat is natuurlijk zonde. De sticker van de Rolling Stones zat gewoon plat in het doosje; die zit er dan ook perfect op. Ik weet niet of het gebruikelijk is de stickers dubbel te klappen bij het verpakken, maar het lijkt mij een goed advies ze in hun geheel plat te verpakken. Ik denk dat de wellicht ietwat hogere verzendkosten het resultaat rechtvaardigen.
misschien een instructiefilmpje op de site naast de geschreven instructies
grotere stickers plat verpakken en niet dubbelklappen want in mijn specifieke geval was daardoor sprake van een knik die het eindresultaat negatief beïnvloed heeft