Eerste ervaring met dit bedrijf. Via Google gezocht op dubbelzijdige raamstickers. Daarnaast ook stickers van openingsuren besteld.
Mijn grootste zorg bij printen is altijd het behouden van de juiste kleur van onze huisstijl, dit is nml geen standaard RAL kleur. Direct bij het eerste contact mijn probleem uitgelegd en ik kon meteen merken dat ze begaan waren met mijn opmerkingen. Er volgde nog enkele emails en telefoontjes waaruit ik kon opmerken dat ze wel degelijk bezig waren om zo goed mogelijke resultaten te behalen. Daarbij had ik ook elke keer dezelfde contactpersoon, zeer prettig. Het resultaat was er dan ook naar, precies goed!
Je merkt aan alles dat Stickerwinkel nog niet zo'n grote speler is als bv Printdeal wat hun voordeel is. Hier hebben ze nog de flexibiliteit om service te verlenen en zich te bekommeren om de klant. Daarbij hanteren ze ook nog eens marktconforme prijzen. Zelfs voor 1 product met 2 verschillende opmaken boden ze me toch nog een schaalvoordeel aan door de aantallen van beide opmaken op te tellen.
Op dit moment niet.