Stickers laten drukken voor de doosjes en cadeautjes van geboorte. Na enkele mails uit te wisselen met iemand van Stickerwinkel (Robbert) de bestelling gemaakt. Het gaat over een speciale uitgesneden vorm met in de sticker transparante elementen. Resultaat is echt subliem! Super kwaliteit stickers en de afwerking met de transparantie zag er net zo uit als in mijn Photoshop voorbeelden. Ten opzichte van de standaard papieren stickers die je meestal krijgt is deze vinyl sticker een echte meerwaarde. Ik bestel hier zonder twijfel terug de volgende keer als ik iets van stickers nodig heb.
- Zeer klantgericht en denken mee om je product perfect naar wens te maken
- Snelle reactie op mails
- Zeer duidelijke website
- Levertijden zoals aangegeven (7-10 werkdagen vind ik normaal voor op maat gemaakte producten)
- Stickers van super kwaliteit
- Uitsnijding van speciale vormen perfect
- Goed verpakt
- Correcte prijs
- Status updates aan je order automatisch laten mailen (vb. in productie, klaar voor verzending, verzonden) Voor producten die je de volgende dag al kan verwachten zijn deze zaken niet zo belangrijk. Maar als je op je op maat gemaakte stickers wacht, die 7-10 dagen in beslag nemen (wat perfect is), dan is het misschien wel leuk als er status updates zouden gemaild worden. Maakt dat je ook niet persé moet inloggen op de website om daar de status te checken.