2091 beoordelingen

Reactie snelheid
Info over uw order

Annerieke van Oossanen en Wilmer van Bruchem

Tot nu toe, schitterende kaarten. Alleen over de levering etc. valt het ons tegen. Er was een storing in de drukkerij. Vorige week maandagavond hebben de drie versies kaarten besteld. Ze zouden eind die week bezorgd worden op de adressen. Uiteindelijk is 1 versie bezorgd. Vrijdagmiddag heb ik gebeld, toen werd er verteld dat de andere twee versies klaar lagen en die middag mee zouden gaan met de post. Vervolgens krijg ik maandag een mailtje dat er een storing was en ze met spoed gedrukt zijn en dus nog niet verzonden waren. Vrijdagmiddag hebben we dus op de een of andere manier informatie gekregen die niet klopte (ordenummers etc waren wel doorgegeven). Doordat er al 1 versie geleverd was, hebben we een aantal mensen via de app moeten laten weten wanneer we gaan trouwen voordat ze het van de anderen zouden horen. Dit vonden we erg jammer. Na de mail van maandag heb ik snelle mailcontacten gehad met Sanne, dit was erg prettig. Ze heeft gezegd dat er een tegemoetkoming komt om het goed af te sluiten, daar vertrouwen we dan ook helemaal op. Fouten maken kan gebeuren, alleen was dat nu wel even vervelend. Gelukkig worden de kaarten vandaag geleverd en vergeten we het heel snel weer!

Snelle reacties en hele goede website met veel aanbod.

Persoonlijk hadden wij het fijn gevonden dat we vorige week al informatie hadden gehad dat er storing was in de drukkerij, dan waren we op de hoogte van het proces. Omdat we erop vertrouwen dat de bestelling goed afgerond wordt geef ik het een eind oordeel van 4 sterren.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Fijn dat je tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Ik heb alles ook nog eens nagelezen en zie dat de storing in de drukkerij vervelende gevolgen had voor jullie omdat jullie de kaarten direct door ons naar de gasten lieten versturen. Zo'n storing is voor beide partijen heel vervelend. Fijn om te lezen dat je er begrip voor hebt, maar we hadden het beter kunnen doen. Hiervoor ook mijn excuses.
Ik lees dat mijn collega's van de klantenservice jullie een leuke tegemoetkoming hebben gegeven en hoop dat jullie er bij mee zijn.
Veel succes met het voorbereiden van de bruiloft.
Groetjes, Jo-Anne

Score voor Stijlvolle Trouwkaarten.nl: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Bestelde product(en): Save the date kaarten