Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?
Randy
Uitstekend werk verricht. Vanaf het moment dat Sjoerd bij mij de offerte is komen maken niets anders dan lof. Geen gladde verkopers met allerlei praatjes maar degelijke uitleg. Tijdens het maken van de offerte is alles transparant en zijn er geen verborgen addertjes. Je weet meteen waar je aan toe bent. De Btw teruggave wordt geregeld en ze helpen je bij de aanvraag voor de duurzaamheid lening. Vervolgens de installatie van de 14 glas op glas panelen. Man!! Als alle installateurs van bedrijven eens zo zouden werken als hen zouden we geen consumentenbond nodig hebben. Tijdens de nieuwbouw van ons huis had de bouwer een steek laten vallen met de aanleg van een loze leiding naar mijn meterkast. Hierdoor zou een van de kabels over de gevel moeten lopen. Hetgeen natuurlijk niet zo mooi is. De electricien van Sunneroo, Wim, heeft zich in allerhande bochten gewrongen en goed meegedacht. Hij heeft de fout die de bouwer van ons huis heeft gemaakt weten te omzeilen. Met als resultaat toch de kabels volledig onzichtbaar naar de meterkast gekregen langs de loze leiding af. Het heeft wat viswerk met een electra kabel en een trekveer gekost maar het zit en is helemaal geweldig!! Ook de mannen die de panelen geplaatst hebben echt vakwerk. Niet 1 of 2 keer kijken of alle panelen mooi recht en strak op het dak zitten maar meerdere malen. Het zijn harde werkers en tijd voor een grapje is er ook nog. En vervolgens ook zeer correct naar ons toe als klant. Vervolgens alles goed ingesteld en uitleg gegeven over de omvormer en de bijbehorende App. Zelfs nog een korte uitleg gekregen over de slimme meter in mijn meterkast. Ook daar hebben ze verstand van. Ik zou zeggen, wil je zonnepanelen, niet twijfelen en Sunneroo bellen!!!