Sunneroo

Hoe tevreden bent u over het adviestraject?
Hoe tevreden bent u over de (after)service?
Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?

Maikel

Toen de monteurs aankwamen wilde ze maar 9 panelen plaatsen ipv de 12 die op de offerte stonden. Toen we zeiden dat we daarmee niet akkoord gingen, omdat er 12 op de offerte stonden begonnen ze te klagen over het feit dat ze dan beugels moesten zagen (de 12 panelen zijn uiteindelijk wel geplaatst). Vervolgens werd er gevraagd waar de omvormer geplaatst moest worden. Toen we zeiden dat we die aan de zijkant van de schuur wilde werd er gezegd dat dit geen optie was. Er werd mijn vriendin toen gezegd dat er eigenlijk geen andere optie was dan de voorkant van de schuur (wat ik erg lelijk vond omdat je dan tegen een kabelgoot aankijkt). Ik heb vervolgens contact gezocht met het sales mannetje en gezegd dat ik 't resultaat lelijk vond. Hij zei mij dat er anders verlies zou zijn als de lengte van de kabel te lang word. De afstand van 't huis naar de schuur is +- 25m vanaf 40m is er verlies. Dit leek mij dus een beetje meer een kwestie van laksheid. Daarom stelde ik voor om een onafhankelijk iemand naar de situatie te kijken. Als ik dan gelijk zou hebben wilde ik 't hersteld hebben. Maar Sunneroo kwam met de volgende oplossing: gewoon 't factuurbedrag betalen en dan zouden ze eventueel wel voor de helft van de kosten van 't aanpassen op willen draaien ALS het inderdaad niet voor verlies zou zorgen. Hiervoor moest ik dan zelf voor een onafhankelijk iemand zorgen. Dus ik gebeld met mijn rechtsbijstand omdat ik dit niet echt logisch vond klinken. Die zeiden me dat ik naar rato moest betalen. Dus betalen voor 't deel dat geleverd was en 't deel waarover we nog in discussie waren niet betalen. Als 't bleek dat ik in m'n recht stond moest Sunneroo de reparatie volledig vergoeden, dus niet voor de helft, aldus mijn rechtsbijstand. Toen ik dit voorstelde bij hun sales-mannetje kreeg ik te horen dat ze niet akkoord gingen. Ik moest gewoon 't volledige bedrag van de factuur betalen anders gingen ze een betalingsherinnering sturen en vervolgens een deurwaarder en vervolgens zouden ze de panelen van m'n dak komen halen en de kosten daarvoor aan mij declareren. De oplevering is echt super lelijk afgewerkt. De omvormer is met spijkers vastgezet in stenen. 1 spijker ligt er nu al uit. Pas ajb op voordat je met deze partij in zee gaat! Ze weten het heel mooi te verkopen, maar als je een klacht hebt dan zijn ze zeer klant onvriendelijk.

Score voor Sunneroo: 1/5
Zou u Sunneroo aanbevelen bij uw kennissen? Nee