Freya De Saeger

Toen we op zoek waren naar een sauna, liepen we SuperSauna binnen om de vergelijking te maken tussen een IR sauna en een traditionele sauna. Eigenlijk waren we direct overtuigd van een IR sauna omdat deze zo veel voordelen had tov een traditionele sauna. Zelf al moesten we na installatie nog twijfelen, zouden we de sauna kunnen ombouwen van IR naar traditioneel. De medewerker gaf ons volledig vrijblijvend alle advies dat we nodig hadden. We gingen met een fijn gevoel naar huis en bestelden bij thuiskomst, vrijwel direct, online. Direct werd de bestelling bevestigd per e-mail en enkele weken later, binnen de verwachte levertermijn werd een afspraak voor levering gemaakt.
Bij levering was de medewerker uitermate vriendelijk. We waren wat twijfelachtig om de sauna zelf in elkaar te steken, maar diezelfde avond konden we onze nieuwe sauna al uittesten.
Nu enkele weken verder kunnen we alleen maar bevestigen dat elk contact met SuperSauna even professioneel en snel is verlopen. Ook de dienst naverkoop was super vriendelijk en snel. Daags na onze vraag werd het pakketje opgestuurd waarin onze ontbrekende rugsteuntjes zaten.
Sinds de dag van levering, hebben we bijna elke dag al genoten van onze sauna. Zeker nu in deze vreemde COVID situatie en tijdens donkere en gure winteravonden krijgen we letterlijk en figuurlijk een warm gevoel van onze SUPER sauna! ?
We zouden niet meer zonder willen.

Je vind alle informatie online terug en als je niet goed weet waar, zijn ze makkelijk bereikbaar of als de situatie het toelaat, zeker de handige showroom bezoeken. (Handig: hulp bij inschatten van de gewenste grootte)

Score voor SuperSauna.be: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
212 Valero Duo