Evy Aelbrecht

Goede prijs, goede service! Enkele kleine verbeterpunten.

- De sauna werd uiteindelijk (er waren problemen met de levering van het hout) vlugger geleverd dan verwacht.

- Vriendelijke bezorger die correct mee hielp om de dozen binnen te zetten.

- Een zeer gemakkelijk systeem om de sauna in elkaar te steken. Ik kreeg op mijn eentje alle onderdelen gemakkelijk naar de eerste verdieping (buiten de voorkant, met de glazen deur, want daar wou ik geen enkel risico met lopen). En buiten de voorkant was het eigenlijk allemaal gemakkelijk op mijn eentje op te bouwen.

- De sauna had nog een verbetering: geen minder mooie scharnieren meer aan de voorkant, maar een inschuifsysteem.

- Mijn vraag na verkoop werd ook snel beantwoord.

- Misschien hebben we er over heen gekeken, maar we vonden nergens een uitleg terug over het bedieningspaneel (wat uiteindelijk zichzelf wel vrij snel uitwijst) van de audio-module. Dit kunnen jullie er misschien in de toekomst bij leveren? Wij kregen het alvast snel via e-mail. Dus dit 'probleem' was bijna onmiddellijk verholpen.

- De leverproblemen van het hout waren nog niet op uw website vermeld toen wij onze aankoop deden. Het had dus wel even vriendelijk geweest om ons, al was het maar via e-mail, hierover op de hoogte te brengen. Dat was het enige echte minpunt, dat wij zijn moeten komen horen waar onze aankoop bleef. Misschien iets over het hoofd gezien? Even een domper op onze vreugde. Maar snel vergeten na onze eerste sauna-beurt in eigen huis.

Score voor SuperSauna.be: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
INFRAROODCABINE - INFRAPLUS™ 2 COMFORT