Op zoek naar een infrarood sauna en uitgekomen bij SuperSauna. Op de site staat veel uitleg maar had toch nog wat vragen , dus op stap naar de winkel in Vlierden. Hier een zeer vriendelijke bediende die alle antwoorden had op onze vragen, en heeft daarmee de doorslag geven om over te gaan tot koop.
Levering wordt netjes gedaan en zelfs werden de dozen naar het tuinhuisje gebracht wat ze eigenlijk niet hoefden te doen.
Het was even zoeken naar de beschrijving die bleek achteraf in het plafonddeel te zitten.
Opbouwen in een half uurtje staat alles in elkaar.
Bij eerste test dacht ik geen infrarood te hebben , gebeld blijkt dat dit zonder de rode kleur is die op de foto's wordt getoond.
Sauna opgewarmd en heerlijk alles werkt naar behoren.
Nalevering van een extra groot ledpaneel en dit vandaag gemonteerd, lichterapie altijd wel fijn om te hebben het doet echt wat bij je.
Weten waar ze het over hebben. Nemen de tijd voor je ook al is het druk in de winkel.
Betere beschrijving van de infrarood heaters, hier komt geen rode kleur vanaf zoals de foto's doen vermoeden. levertijd is vrij ruim genomen , dit i.v.m. vertraging die kan oplopen vanuit china. Tussentijdse update zou wel fijn zijn.