MC van den End

Leuke aanbiedingen, veel keuze.
Cadeaubon via de post nl is niet geleverd.
Ik had een hotelbon voor een hotel in Mechelen. Deze is alleen telefonisch of via mailcontact te reserveren. Blijkt dat in de maanden vanaf juni het niet mogelijk is om van vrijdag op zaterdag te reserveren. Dit heb ik niet terug kunnen vinden in het aanbod op de site.

Leuke uitjes

Een beveiliging bedenken dat wanneer een cadeaubon via Post nl zoek is geraakt. Dat een ander niet de cadeaubon kan verzilveren.

Reactie SurpriseFactory:

Hi,
Bedankt voor je review.
Wij hebben bovenstaande direct besproken met de organisator en zij geven aan dat er geen restricties verbonden zijn aan de te reserveren dagen. Dit kan dus ook gewoon van vrijdag op zaterdag. Inmiddels hebben zij de agenda voor 2025 ook open gezet, dus hiervoor kan je nu een reservering maken. De organisator heeft hierover contact met je opgenomen en inmiddels hebben wij begrepen dat alles is opgelost!
Wat betreft je verbeterpunten of tips, mocht het zo zijn dat je bij het maken van de reservering verneemt dat er al een reservering is gemaakt door iemand anders, dan horen wij het graag. Wij lossen het dan graag voor je op.
Hopelijk tot ziens!
Verrassende groet,
Team SurpriseFactory

Score voor SurpriseFactory: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja