Zeer slecht.
Ik krijg de verkeerde spullen geleverd. Meld dit tot twee maal toe per email en krijg geen reactie. Ik heb betaald via iDeal en krijg het gevoel bij dit bedrijf dat ze denken: "We hebben het geld binnen, ze zoekt het maar uit."
Dat ze iets opsturen wat niet klopt kan gebeuren maar ik verwacht wel dat problemen netjes opgelost worden en zo snel mogelijk. Dit dateert van 23 december.
Behalve dat heb ik ook niet het gevoel dat er aandacht besteed is aan mijn order. Ik bestel een dubbele taartzaag van 32 cm en ik krijg er een enkele van 30 cm. Daarbij bestel ik gelijk een reservezaagje. dan zou je denken dat dit hetzelfde formaat heeft als de taartzaag die opgestuurd wordt. Maar deze is 36cm.
Kortom: Ik zal hier nooit meer iets bestellen en ik zal ook zeker niemand aanraden dit te doen.
snelle levering
Reactie Taartoutlet:
Per 1-1-2014 heeft Taartoutlet een nieuwe eigenaar. Als nieuwe eigenaar hebben wij contact met deze klant opgenomen en de belofte gedaan dat als de vorige eigenaar het niet binnen een week oplost dat wij het zeker gaan oplossen voor haar. Ze heeft de juiste spullen gegarandeerd voor 25 januari in huis!