Vriendelijkheid chauffeurs
Kwaliteit geleverde items
Kwaliteit afleverservice

Lia

Ik heb online een tafel besteld zonder dat ik deze gezien had.. de winkel in Utrecht is geopend en ben daar toch naartoe gegaan, met geld in mijn zak omdat ik ook alvast een aanbetaling wilde doen zodat ik het bedrag niet in een keer goed te betalen bij aflevering. Natuurlijk allemaal geen probleem bij Table du Sud en ik heb betaald. De desbetreffende medewerker zou er zorg voor dragen dat ik via de administratie er aangepaste order zou ontvangen waar de aanbetaling op vermeld zou staan. Na twee weken nog niks te hebben ontvangen ben ik zelf contact gaan leggen. Wat blijkt, de medewerker geeft aan geen betaling ontvangen te hebben! Ik krijg geen reactie meer van de manager van het filiaal. Ik heb alle medewerking gegeven om mijn verhaal kloppend te maken, maar de medewerker ontkent. Een mondelinge afspraak is ook een afspraak en ik wil of mijn geld terug of dat dit bedrag in mindering wordt gebracht op de factuur en alsnog de tafel ontvangen.

Mooie tafels

Personeel

Ik werd netjes een half uur vóór aankomsttijd op de hoogte gebracht door bezorgers?

nvt

Hoe heb je Table du Sud gevonden?

Facebook

Reactie Table du Sud:

Bedankt voor je review!
Bij Table du Sud werken we in de showrooms niet met aanbetalingen, betalingen gaan via het hoofdkantoor. Vorige week maandag is er vanuit onze filiaalmanager nog een mail verzonden. Hierin nodigen we je nogmaals uit om in onze showroom langs te komen om hierover samen in gesprek te gaan.
Wij horen via die mail graag welke dag schikt!

Score voor Table du Sud: 1/5
Zou je Table du Sud aanbevelen? Nee