Werking van de pas

Michel Smith / Three Consultancy

Makkelijk

Snel en makkelijk geregeld, eigen pincode.

Op de website doet u voorkomen of je met de pas OOK elektrisch kunt laden. De voordelen van de PAS op een rijtje, daar staat dit "voordeel" tussen. Dit blijkt niet zo te zijn! daar moet apart de sleutelhanger voor worden bijbesteld, die extra kost. Dit heeft mij er toe gebracht, nadat dit mij duidelijk was en de pas al besteld was, om deze sleutelhanger niet bij te bestellen. Ik vind dit misleidend.

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw bericht,
Wij vinden het vervelend te vernemen dat u de informatie op de website als onduidelijk heeft ervaren. Wij streven ernaar altijd transparant te zijn. Tijdens het bestelproces proberen wij zo duidelijk mogelijk weer te geven wat de totale prijs zal zijn van de combinatie van gekozen producten.
Wij zullen onze informatie pagina inzake het elektrisch laden nog eens kritisch beoordelen en aanpassen waar nodig. Uiteraard moet ook hier duidelijk zijn dat er bij het aanvragen van de laadsleutelhanger een meerprijs gerekend wordt.
Nogmaals dank voor uw bericht. Wij hopen uiteraard dat u verder naar tevredenheid gebruik maakt van de tankpas.
Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Het team van tankpas.nl

Score voor Tankpas.nl: 2.5/5