Ik ben onlangs de trotse eigenaar geworden van een prachtig, fijn geknoopt Perzisch tapijt Tabriz dat ik heb weten te bemachtigen tijdens een uitverkoop. Ik was meteen gecharmeerd door het uitstekende vakmanschap en de authentieke uitstraling die dit tapijt te bieden heeft. De details zijn verbluffend en je kunt zien dat er veel aandacht en zorg in het knopen is gestoken.
Het tapijt was niet alleen van topkwaliteit, maar ook nog eens tegen een scherpe prijs! Ik kon nauwelijks geloven hoe betaalbaar het was gezien de uitstekende kwaliteit. De waarde van dit tapijt overstijgt zeker de kosten, en ik ben er zeer tevreden mee.
Bovendien was de service van de webwinkel uitstekend en zeer snel verzonden.
Ik ben zo blij met mijn nieuw Tabriz tapijt en ik kan de webwinkel waar ik het heb gekocht ten zeerste aanbevelen. Als je op zoek bent naar een authentiek, hoogwaardig tapijt tegen een eerlijke prijs, dan moet je zeker bij Tapijtenkelim. Je zult niet teleurgesteld worden!