Ik was erg teleurgesteld toen ik ontdekte dat het tapijt dat ik wilde bestellen niet meer op voorraad was. Ik besloot contact op te nemen met de webshop en kreeg te horen dat ze van elk tapijt slechts één exemplaar op voorraad hebben. Ze boden aan om een ander tapijt te kiezen, maar ik had mijn zinnen gezet op dat ene specifieke tapijt. Hoewel ik begrijp dat ze beperkte voorraad hebben, was het toch teleurstellend dat er geen alternatieve oplossing mogelijk was.
Reactie Tapijtenkelim.nl:
Beste Zoë,
Bedankt voor uw feedback en we begrijpen uw teleurstelling volkomen. De unieke aard van onze producten betekent dat elk Perzisch tapijt uniek is en dat we er inderdaad vaak maar één op voorraad hebben.
We vinden het erg jammer dat we niet aan uw verwachtingen konden voldoen in deze specifieke situatie. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons, en hoewel we het betreffende tapijt niet meer op voorraad hadden, zouden we graag met u samenwerken om een oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet.
Ons team is altijd bereid om te helpen bij het vinden van een alternatief tapijt dat aansluit bij uw esthetische voorkeuren en kwaliteitseisen. Daarnaast zijn we constant op zoek naar nieuwe prachtige tapijten om aan onze collectie toe te voegen.
We hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Uw feedback is zeer waardevol voor ons en helpt ons onze service te verbeteren.
Met vriendelijke groeten,
Team Tapijtenkelim.nl