Henny Koldenhof

Bij het browsen op de website zag ik een prachtig tapijt dat meteen mijn aandacht trok. Maar toen ik wilde bestellen, was het al uitverkocht. Ik had gehoopt dat er nog een tweede exemplaar beschikbaar zou zijn, maar dat was niet het geval.

Reactie Tapijtenkelim.nl:

Beste Henny,
Bedankt voor uw feedback en interesse in ons assortiment Perzische tapijten. Het spijt ons zeer dat het tapijt waar u in geïnteresseerd was uitverkocht was op het moment van uw bestelling.
Het is ons doel om een breed scala aan unieke, hoogwaardige tapijten aan te bieden, maar helaas is elk tapijt uniek en eenmaal verkocht hebben wer er geen tweede van.
We willen u aanmoedigen om onze website regelmatig te bezoeken, omdat we voortdurend nieuwe tapijten aan onze collectie toevoegen. Mocht u specifieke voorkeuren hebben, dan kunt u deze altijd met ons delen. Ons klantenserviceteam kan u dan op de hoogte houden als we soortgelijke tapijten in onze collectie hebben.
Nogmaals bedankt voor uw interesse en we hopen u in de toekomst te mogen helpen met het vinden van het perfecte Perzische tapijt.
Met vriendelijke groeten,
Team Tapijtenkelim.nl

Score voor Tapijtenkelim.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Tapijt al uitverkocht!!!