Laurens Bakx

Ik zou het zeker aanraden aan wie dan ook om naar Andy te gaan, ik moet er meer dan een uur voor rijden maar dat is zeker de moeite waard. Ik ga nu voor mijn 4e behandeling en mijn tattoo is al behoorlijk aan het vervagen! Niet twijfelen, gewoon doen! Het is zeker de moeite waard!

Andy is echt toffe kerel, je voelt je vanaf het eerste moment op je gemak. Het boeken van afspraken gaat heel erg makkelijk online. Over de kwaliteit valt niet te twisten, ik had verschillende ervaringen met een andere lasertechniek waar ik alles behalve tevreden over ben. Tattoo no more maakt echt verschil, boekt snel resultaat, kortdurende behandeling en een ontspannen leuke sfeer zorgen er voor dat je met een goed gevoel naar huis gaat en weer klaar bent voor de volgende afspraak. De kennis en kunde die Andy uitstraalt tijdens de behandelingsperiode onderscheiden hem van alle concurrentie. Alle negatieve verhalen over het verwijderen van tattoo's kun je vergeten, hier heb je geen enkele nevenschade van het laseren. Geen littekens en geen verkleuring van de huid.

Score voor Tattoo no more: 5/5
Zou u Tattoo No More willen aanbevelen? Ja