denise

December 2015 begonnen om mijn tattoo op mijn onder rug weg te laten halen. Ik heb vandaag mijn achtste behandeling achter de rug en ik kan je zeggen dat hij al bijna weg is! Ik heb nooit last gehad van blaren of huid reacties. Eigenlijk totaal nooit ergens last van gehad het ziet er ook heel mooi uit. Je ziet gewoon je eigen huid weer dus geen littekens of iets.
De pijn valt reuze mee , op het begin is het wat gevoeliger omdat er dan nog meer inkt in je huid zit van de tattoo. Maar hoe verder je komt in de behandelingen hoe steeds minder tot nauwelijks iets te voelen is. Ik zou het zeker aan raden als je twijfelt om bij Andy te gaan! Hij is erg professioneel en weet wat hij doet.
Het zal even duren voordat je tattoo weg is maar uiteindelijk zal je geduld je lonen! Dus ik vind het het echt waar. En van waar zou je haast hebben? Want als je het niet laat weg halen zit die er zoieso nog!!

Andy is een hele aardige betrouwbare man die goed weet wat hij doet in zijn werk. Je voelt je op je gemak bij hem en hij stelt je echt gerust.

Score voor Tattoo no more: 5/5
Zou u Tattoo No More willen aanbevelen? Ja