Erik de Bruijn

Andy legt alle stappen van het proces tijdens de intake duidelijk uit. Van tevoren wordt het aantal behandelingen en de prijs per behandeling afgesproken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Andy is bijzonder vriendelijk en stelt je goed op je gemak en legt ook uit wat je na de behandeling kunt verwachten. Soms neemt Andy op eigen initiatief een paar dagen na de behandeling nog even contact op om te informeren hoe je tattoo reageert.
Wat betreft de pijn: de laserbehandeling is niet aangenaam, maar ook niet vreselijk pijnlijk. Als je een tattoo hebt kunnen laten zetten, kun je dit ook aan. De reactie achteraf verschilt een beetje per behandeling. Dit heeft te maken met, zo legde Andy uit, de intensiteit en de gebruikte laserkop. Er zit een zekere opbouw in. Na de behandeling kun je soms wat jeuk en vochtblaren verwachten die je gewoon kunt doorprikken en normaal gesproken binnen een paar dagen verdwenen zijn.
Ik heb inmiddels drie behandelingen gehad en mijn tattoo is van donkerzwart naar lichtgrijs veranderd. Ik ben zeker positief over het resultaat tot nu toe!

Vriendelijke service, heldere uitleg over proces en kosten, goede nazorg en tevreden over het resultaat tot nu toe.

Score voor Tattoo no more: 5/5
Zou u Tattoo No More willen aanbevelen? Ja