De behandeling was goed. Deskundig en snelle reactie op mail of onverwachte gebeurtenissen tegenvallers Prettig. Communicatie tijdens behandeling was niet altijd Oke. Had idee dat ik niet echt mee kon praten. We zaten ook niet altijd op 1 lijn. Had idee dat plan al voor tijd vast stond. En er niet veel aan gewijzigd kon worden. 1x zelfs maar oefening gedaan terwijl ii niet mee eens was omdat ik anders dacht dat therapie voortijdig zou stoppen. Eventueel vervolg werd alleen bepaald door fysio. Jammer. Wat ik echt kwalijk vond is dat ik al heel traject had gehad voor ik begon aan behandeling. Maar geen enkele keer mee werd genomen in het succes dat geboekt werd. Werd alleen toegekend aan de fysio. Heet dat niet jezelf “rijk” rekenen? Niet helemaal eerlijk vind ik. Ondanks al deze punten zou ik toch weer naartoe gaan hoor. Fysio was kundig en bij tegenslag weet hij wat hij moet doen.