Na jarenlang worstelen met aanhoudende voetpijn, werd ik doorverwezen naar deze fysiotherapeut, en ik kan niet dankbaarder zijn voor die verwijzing. De professionaliteit, kennis en empathie die ik in deze praktijk heb ervaren, zijn werkelijk ongeëvenaard.
Vanaf mijn eerste afspraak voelde ik me op mijn gemak. De fysiotherapeut nam de tijd om mijn probleem grondig te onderzoeken, niet alleen door mijn voet te bekijken maar ook door te luisteren naar mijn beschrijving van de pijn en hoe het mijn dagelijkse leven beïnvloedde. Zijn aanpak was holistisch en gericht op het begrijpen van de onderliggende oorzaak van het probleem.
De behandelingsplan die hij voorstelde was zowel grondig als op maat gemaakt voor mijn specifieke situatie. Met een combinatie van manuele therapie, specifieke oefeningen en nuttig advies voor thuis, zag ik al snel een merkbare verbetering in mijn voet.
Wat deze fysiotherapeut echt onderscheidt, is zijn geduld en toewijding aan zijn patiënten. Hij legde alles duidelijk uit, beantwoordde al mijn vragen en moedigde me aan om thuis verder te werken aan mijn herstel. Zijn aanmoediging en positieve houding hebben echt bijgedragen aan mijn genezingsproces.
Ik heb nu veel minder pijn en kan mijn normale activiteiten hervatten dankzij zijn deskundige zorg. Deze fysiotherapeut is zonder twijfel een 10 waard, en ik zou hem aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een bekwame en zorgzame professional.
Bedankt voor de geweldige zorg en ondersteuning! Ik weet dat mijn voet in de beste handen was.