TVR timmer- en onderhoudswerken

Zeer slechte service. Laten mijn 5x bellen in 3 dagen en mijn iedere keer laten wachten omdat ze mijn zo terug zouden bellen. Uiteindelijk sturen ze een mailtje zonder oplossing. Heb te kort raamrubbers gehad maat van een oplossing geen sprake. Kan wel minimaal 10 meter opnieuw bestellen terwijl ik maar 3 meter nodig heb. Zeer teleurstellen bedrijf. Wil alleen verkopen voor de rest is er geen klandizie.

Beter communiceren.

Reactie Technirub International B.V.:

Beste TVR timmer- en onderhoudswerken,
Wij zijn een beetje teleurgesteld in uw reactie aangezien meerdere medewerkers hierover contact met u hebben gehad.
Wat u van ons had verwacht was niet haalbaar en dat hebben wij ook aangegeven. Wij hebben na overleg met u, geprobeerd om samen met u tot de oplossing komen. De door u ontvangen producten waren afkomstig van zowel de voorraad als onze eigen productieafdeling.
U gaf aan dat u van beide producten 3 meter te weinig heeft ontvangen.
Omdat het ons onwaarschijnlijk voorkwam, dat van de twee verschillende opties die u geleverd heeft gekregen, precies dezelfde aantallen te weinig geleverd hadden, wilden wij dit eerst voor u uitzoeken.
Helaas gaf u ons niet voldoende tijd om dit na te kunnen gaan.
Ondertussen is ons onderzoek afgerond. Uit het onderzoek bleek dat wij van beide profielen de juiste hoeveelheid hebben geleverd. Uitkomst van dat onderzoek en mogelijke oplossingen hebben wij bij u gemeld maar tot onze teleurstelling hebben wij daarop geen reactie van u mogen ontvangen.
Indien u nog vragen of opmerkingen heeft horen wij dat uiteraard graag van u.
Technirub klantenservice

Score voor Technirub Vizo International B.V.: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: Raamrubber met pees. 16 meter besteld maar te kort...