Ik bestelde op 19 september een O-ring van 399 x 4 en kreeg pas na meer dan een week een verkeerde O-ring. Ik kan begrijpen dat er fouten worden gemaakt. Ik heb in een mail eea uitgelegd en wilde alleen de goede O-ring. Nu moet ik een formulier invullen, alles opsturen en wachten op een nieuwe ring. Omdat ik de O-ring als aandrijving van een trommel gebruik is de maat niet zo kritisch. Ik heb drie andere maten opgegeven die in de buurt komen. Deze zijn echter niet op voorraad wat ik een beetje vreemd vind. Maar ik stel me voor dat de verkeerde O-ring niet meer terug naar het magazijn gaat en daarom vind ik het overbodige rompslomp.
Reactie Technirub International B.V.:
Geachte klant,
Deze bestelling heeft plaatsgevonden op 12-09-2018 en is door ons geleverd op 19-09-2018.
Om met de klant naar een oplossing te kijken hebben wij het artikel nodig om de oorzaak te achterhalen.
Deze hebben wij vandaag 04-10-2018 ontvangen en gecontroleerd op afmetingen.
Zoals u gisteren telefonisch heeft vermeld zijn de verkeerde maten gebruikt bij het bestellen (omtrek i.p.v. de binnendiameter). Hierdoor een groot verschil in maten waardoor deze niet gebruikt kan worden.
Door duizenden O-Ringen in ons assortiment te hebben is niet alles op voorraad, geretourneerde O-Ringen worden door ons wel op voorraad gelegd daar wij deze niet kunnen retourneren.
Hopelijk heeft u nu wel de juiste O-Ring kunnen vinden en kunt u deze gebruiken voor uw toepassing.
Technirub Team