PATRIC CALLENS

Rampzalig! Jullie komen vragen hoe mijn bestelling is verlopen!!! Maar op heden heb ik nog niets ontvangen. Ik zou mijn pakket moeten gaan afhalen in een afhaalpunt in Tiegem en dit vóór 26 aug 22, maar dit afhaalpunt is gesloten t.e.m 26 aug!!!!
Op de voorziene leveringsdatum waren we thuis, doch dpd heeft zelfs nog de moeite niet gedaan om aan te bellen en ons pakje in het afhaalpunt gaan leggen, met alle complicatie tot gevolg.
Ik stel voor dat er nu nog de moeite gedaan wordt om onze bestelling bij ons thuis af te leveren, en liefst zo snel mogelijk want ik wacht er al lang op.
Ik de toekomst zal ik afzien nog iets bij jullie te bestellen als de levering moet gebeuren door dpd, waarom niet met Bpost of met PostNL??
graag dringend een antwoord aub.

???

andere afleveringsdienst!!!

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte klant,
Uw zending is afgeleverd bij de dichtstbijzijnde Parcelshop welke op de dag van de levering tot 21.00 uur open was. Dit was inderdaad het laatste, mogelijke ophaalmoment. Het was inderdaad niet de bedoeling dat uw bestelling één week lang niet afgehaald kon worden. Heel vervelend en een beetje jammer van DPD, maar helaas hebben wij hier geen enkele invloed op.
Om leveringsproblemen in de toekomst te voorkomen, zullen wij dit alsnog met DPD bespreken.
Vriendelijke groet, Technirub

Score voor Technirub Vizo International B.V.: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: westdorp, 68