Kris Callebaut

Slecht: ik bestelde een aantal o-ringen en wilde een comment achterlaten maar kreeg maar een 80-tal karakters denk ik. Ik stuurde dan een reply mail met de vraag of ze mijn bestelling gewoon in 2 wilden delen omdat ik voor 2 personen een bestelling had geplaatst. Hierop kreeg ik een droge mail terug dat dit niet mogelijk was. Ik vroeg dan om 5 lege zakjes bij te voegen opdat ik zelf de bestelling in 2 kon splitsen, terug een droge mail dat dit niet mogelijk was zonder uitleg waarom. Dan kreeg ik mijn bestelling en zag ik dat er in 1 zakje verschillende maten o-ringen zaten. Ik liet dit weten en ipv mij dit ganse zakje opnieuw te bezorgen vroegen ze nog of deze verkeerde maat ook niet ok was voor mij. Ik heb dan alle O-ringen (204) moeten tellen en checken op maat. In dat 1 bewuste zakje zaten er dan 2 ringen te weinig in en 18 verkeerde o-ringen. Ik liet dit weten op 9/12 en kreeg geen feedback meer terug. Na een mail van mezelf lieten ze me weten dat er blijkbaar een klacht geopend werd. Ik weet nog altijd niet of en wanneer ik mijn 18 o-ringen zal krijgen. Kortom een ZEER slechte klantenervaring en zeer dure verzendkosten.

Prijs van de O-ringen wanneer je grote aantallen bestelt.

Verzendkosten goedkoper maken.
Klantenservice opkrikken want deze is sub zero

Reactie Technirub International B.V.:

Beste meneer Callebaut,
Graag willen wij onze excuses aanbieden dat de door u gemelde klacht nog niet eerder was afgehandeld. Wij gaan dit onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Naar aanleiding van uw klacht, hebben wij direct de ontbrekende ringen van uw bestelling verstuurd.
Extra producten e/o verpakkingsmaterialen kunnen niet zomaar aan een webshopbestelling worden toegevoegd, omdat wij met een vol geautomatiseerd systeem werken. Onze medewerker heeft dat ook geprobeerd aan u duidelijk te maken.
Omdat wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst willen zijn, hebben wij de correspondentie gecontroleerd. De manier waarop de communicatie heeft plaatsgevonden, is goed geweest. Daar hebben wij niets op aan te merken.
Nogmaals onze excuses voor de verkeerde levering.
Vriendelijke groet,
Technirub

Score voor Technirub Vizo International B.V.: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: O-ringen