Kw Folkerts

We hadden een bestelling gedaan wat gisteren geleverd zou worden. Nog contact over gehad of er een tijdsvak bekend was waarop ik als antwoord eerst kreeg dat de datum op de bon staat waar ik op reply-de. (Daar werd snel op gereageerd)
Maar daar stond geen tijdsindicatie bij. Vermoeden was het eind van de dag.
Inmiddels dag verder, ik heb 2 mails gestuurd dat ik de bestelling annuleer en mijn geld terug wil maar geen enkele reactie meer daarop geghad, reactiesnelheid 6 uur en counting.
Ook niet over wat er fout is gegaan gisteren. Inmiddels een ander bedrijf gevonden die hetzelfde heeft en meteen kan leveren.
Ik zou dus nogmaals mijn bestelling willen annuleren en per ommegaande mijn geld terug willen zien op mijn rekening.

...

Zie boven

Reactie Technirub International B.V.:

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet naar behoren is verlopen. Uw frustratie over de communicatie en de afhandeling van uw bestelling is volledig begrijpelijk.
We erkennen dat er tekortkomingen waren in zowel de tijdige communicatie als de verwerking van uw annulering. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging die u heeft ervaren. Dit is niet het niveau van service dat wij nastreven.
We hebben uw annulering inmiddels verwerkt, en zoals eerder via e-mail gecommuniceerd,
Uw feedback is waardevol voor ons en we zullen deze gebruiken om onze processen en communicatie te verbeteren. Nogmaals onze oprechte excuses voor de slechte ervaring en het ongemak.
Team Technirub

Score voor Technirub Vizo International B.V.: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: 2x10 meter geribbeld rubber mat