Mijn ervaring is verschrikkelijk. Pakketje zou bij mij thuis worden afgeleverd , zonder alternatief. Was niet thuis . Na een week is het pakketje er nog steeds niet . Veelvuldig contact gehad met DPD. Zou worden afgeleverd bij het Kaashuis in Breda. Is niet gebeurd. Vandaag met DPD gebeld , ze zeggen nu dat het maandag bij mij thuis word afgeleverd. Heb een wegleg optie in de blauwe papier container willen toe voegen , maar dit kan waarschijnlijk niet volgens medewerker DPD
Zijn er niet
Neem een ander bezorgbedrijf
Reactie Technirub International B.V.:
Beste Rob,
Dank u voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht dat de levering niet naar wens is verlopen. Zoals we vandaag telefonisch hebben afgesproken, gaan we dit probleem direct oplossen en zorgen we ervoor dat uw pakket zo snel mogelijk bij u terechtkomt.
Wij zijn helaas erg afhankelijk van de diensten van de pakketdiensten en vinden het zeer vervelend dat hierdoor onze producten niet altijd tijdig bij onze klanten aankomen. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld. We houden u op de hoogte van de verdere stappen.
Technirub Team