Bert

Op 18 mei bestelling geplaatst, na meer dan drie weken wachten zou deze vandaag geleverd moeten worden, terwijl op de website een levertermijn van 2-5 werkdagen stond.

Klantendienst heel moeilijk te bereiken, telefooncentrale ligt vaker uit dat aan, geen enkele reactie op tickets via de website of via het e-mailadres.

Aan de telefoon te horen gekregen dat het niet meer zo lang zou duren, maar na twee weken toch een annulatie en terugbetaling gevraagd. Helaas geen terugbetaling ontvangen, noch bevestiging van annulatie, ondanks dat dit twee maal per telefoon beloofd was.

Uiteindelijk toch bevestiging gekregen dat het toestel na 3 weken wachten kan geleverd worden, dus aan het lijntje gehouden tot er kon geleverd worden. Niet echt netjes.

Hopelijk is het toestel 100% in orde anders wordt het helemaal een ramp. Ik kan dit bedrijf niet aanraden, beter ergens anders iets meer betalen voor een betere service.

Verbeteringspunten:
* Toestel niet leverbaar binnen redelijke termijn? Voorstel naar klant voor leverbaar alternatief of terugbetaling.
* E-mails beantwoorden, of op zijn minst de tickets beantwoorden op de portaalsite, dit scheelt een hoop frustratie uit en spaart tijd uit voor zowel klant als leverancier.
* Klant vraag annulatie en terugbetaling? Annuleer het order, en stuur hiervan een bevestiging per mail met onmiddelijk terugbetaling.

Reactie TelefoonGigant.nl:

Beste Bert,
Bedankt voor je feedback, en onze oprechte excuses voor de problemen die je hebt ervaren. We hebben je bestelling nagekeken in ons systeem en willen graag enkele punten verduidelijken.
Allereerst willen we benadrukken dat we begrijpen dat de lange wachttijd frustrerend is geweest. Hoewel we streven naar een levertijd van 2-5 werkdagen, kunnen er in sommige gevallen vertragingen optreden die buiten onze controle liggen. We doen ons best om klanten tijdig op de hoogte te brengen van eventuele vertragingen en bieden alternatieven of terugbetalingen aan zoals jij terecht opmerkt.
Wat betreft het toestel dat je hebt teruggestuurd vanwege lichte krassen: als een refurbished toestel kan het inderdaad lichte gebruikssporen vertonen, zoals vermeld op onze website. Ons team inspecteert alle apparaten grondig, maar volledig zonder tekenen van gebruik is niet altijd mogelijk bij gebruikte apparaten.
Daarnaast willen we verduidelijken dat we je e-mails hebben ontvangen en dat we ons best doen om tijdig te reageren. We nemen je feedback over onze communicatie serieus en zullen stappen ondernemen om dit te verbeteren.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip en feedback.
Team TG

Score voor TelefoonGigant.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Iphone 13 mini