Op 13 Mei heb ik een iPhone 14 besteld bij TelefoonGigant, met 2-5 dagen levertijd. Ik heb er nog achteraan moeten bellen, maar na 8 werkdagen werd op 23 mei de telefoon eindelijk geleverd.
Ik kreeg een iPhone zonder nanosim, dat was niet goed aangegeven op de website. Retour gestuurd met het verzoek een nieuwe iPhone terug gestuurd te krijgen met Nano sim. De retour zending ging mede door DHL niet heel soepel en heeft drie weken geduurd voordat het bij Telefoon gigant werd bezorgd. Dit was op 11 juni.
Nadat de telefoon terug was bij TelefoonGigant, werd mij verteld dat het 1-2 weken kon duren, voordat ze een iPhone met nano sim op voorraad hadden. Uiteindelijk na 2 maanden(!) maar de koop ontbonden omdat er nul contact te krijgen is via email of telefoon. De koop ontbinding was 3 weken geleden op 8 juli. Wederom geen reactie, weer terug gemaild. Daarna een bevestiging gekregen dat het geld binnen 1-3 dagen op mijn bankrekening zou staan. Wederom twee weken over heen gegaan en ik wacht nog steeds op terug betaling.
Ik zou ver weg blijven van dit bedrijf. De hoeveelheid tijd en moeite die ik erin heb gestoken. Geen contact met ze te krijgen en als je wel contact krijgt word je aan het lijntje gehouden. Bij swappie krijg je een telefoon binnen 2 werkdagen, zonder enig gezeik.