Op 29 januari een bestelling geplaatst voor een nieuwe refurbished iPhone, blijkt na aankomst dat ik een verkeerde telefoon heb besteld, maar wel betaald.
Na contact opgenomen te hebben met "telefoongigant" is de mogelijkheid daar om hem te retourneren als ik een ander model bij hun zou bestellen, geen probleem.
Ook deze telefoon is een dag later besteld en betaald en na 2 dagen netjes afgeleverd maar de bezorgdienst wilde het retourpakketje niet mee terug nemen.
Na enkele dagen komt er alsnog een bode om het pakketje op te halen en ik krijg dan op 21 februari een mail met het bericht dat de teruggestuurde telefoon in goede conditie bij hun is aangekomen, alles blijkt toch goed te gaan komen.
Helaas zien we tot onze verbazing dat in april dat het betaalde bedrag van de verkeerd bestelde telefoon nog niet aan ons is geretourneerd en dus eens met de "telefoongigant" gebeld hierover.
Krijg ik te horen dat de telefoon helemaal niet bij hun is aangekomen?!?!? maar toen ik aangaf dat ik op 21 februari nog een mail van hun heb gekregen dat dit wel het geval was krijg ik een heleboel gezever over me heen en werd de hoor er op gegooid.
Nadat mij vrouw nogmaals heeft gebeld met de "telefoongigant" krijgen we op 25 juli een mail met daarin dat onze bestelling geannuleerd is, maar er zit in de bijlage wel een creditnota van het bedrag van de verkeerd bestelde telefoon.
In augustus nog enkele malen gebeld met de "telefoongigant" met de vraag wanneer het bedrag op onze rekening wordt terug gestort maar ook nu weer ontwijkende antwoorden, beetje jammer weer.
Op de dag van vandaag 25 september is het bedrag nogaltijd niet naar ons terug gestort.
Alles bij elkaar een heel rare gang van zaken dus, het is niet dat het om een klein bedrag gaat namelijk.
Ik hoop dat het nu met deze recensie hopelijk opgelost gaat worden!
Reactie TelefoonGigant.nl:
Beste Rene,
Bedankt voor je uitgebreide review. Ik zie dat het geld op dezelfde dag dat je deze review schreef, al is teruggestort naar je bankrekening. We hebben ook aangegeven dat het tot 24 uur kan duren voordat de terugbetaling zichtbaar is. Het is jammer dat je niet hebt gewacht met het schrijven van de review voordat je dit verifieerde.
We begrijpen dat dit frustrerend is en waarderen je geduld. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.