Sandra

Vreselijk, ik gaf mijn man een zo goed als nieuwe iPhone 13 en hij voelde aan als gebruikt, ze vertelden me dat ze me een terugbetaling zouden sturen en ik wacht al sinds mei. In september kocht ik voor mijn dochter een iPhone 12 en het leek mij dat deze helemaal niet werkte! Het gaat uit, het aanraakscherm werkt niet, enz... Ik zei dat ze me mijn geld moesten teruggeven en ze vertelden me dat er 14 dagen zijn verstreken en dat het een leugen is. Ik heb ze de volgende dag op de hoogte gebracht en ze stuurden me binnen 3 dagen de verzendinformatie! En ik heb het aan hen teruggestuurd binnen de 14 dagen die ze je voor verzending gaven nadat ze je het adres hadden gestuurd!! Ze hebben me vandaag de telefoon opnieuw gestuurd omdat ze hem hebben gerepareerd en hij is er nog steeds niet, ze hebben niets gedaan. Ik geef ze een 0 en nul vertrouwen, het zijn oplichters.

Reactie TelefoonGigant.nl:

Beste Sandra,
Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent. We willen graag verduidelijken dat je de telefoon veel langer dan de standaard retourperiode van 14 dagen hebt opgestuurd. Desondanks hebben we je telefoon kosteloos gerepareerd en deze naar je teruggestuurd.
We vinden het erg jammer om zulke negatieve feedback te lezen, vooral omdat we ons best doen om een goede service te bieden. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons weten.
Klantenservice

Score voor TelefoonGigant.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
iPhone 13, iPhone 12