Zeer zeer slecht !! Ze beloven elke keer weer dat de bestelling eraan komt, maken dan veel excuses (zeggen ik elke keer je frustraties te begrijpen........automatisch antwoord misschien?) als je vraagt waar de bestelling blijft (ze hebben zelfs op "mijn account" de status aangepast maar verder gebeurt er niets) en melde ieder keer weer dat het pakketje eraan komt maar uiteindelijk wacht ik nu al meer dan 3 weken (besteld 22-10-24 en het is nu inmiddels 12-11-24) en er LIJKT.......let op lijkt nu iets te gebeuren. Het is wel triest want er staat op de website "vandaag voor 18:00 besteld morgen in huis..........nou, helemaal niets dus !!!
Oh, en als je geld terug wilt dan duurt dat in ieder geval 14 dagen althans dat hoop je dan maar!!
Denk na voor je hier een bestelling gaat plaatsen.
Echt te triest voor woorden............
Zelfs de 1/2 ster is nog te veel eer !!!
Reactie TelefoonGigant.nl:
Beste Hapa,
Het spijt ons zeer dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze service. We begrijpen volledig dat het frustrerend is om zo lang op je bestelling te wachten, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We streven er altijd naar om bestellingen op tijd te leveren, en het is duidelijk dat we dit in jouw geval niet hebben kunnen waarmaken. We hebben je feedback serieus genomen en zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt.
Wat betreft de vertraging en terugbetalingen: we begrijpen dat het teleurstellend is om geen duidelijke communicatie te ontvangen, en we zullen ons proces verbeteren zodat dit soepeler verloopt. We nemen je klacht ter harte en zullen alles doen om dit recht te zetten.
We hopen dat we je alsnog kunnen laten zien wat KUSAKA waard is en dat we een kans krijgen om de situatie goed te maken.
Klantenservice TG