Product geleverd gekregen dat mankementen had en onder garantie teruggestuurd. Na een week of twee terugontvangen, zonder enige terugkoppeling wat er aan gemankeerd zou hebben of wat er vervangen is. Helaas na korte tijd weer problemen mee gekregen. Nogmaals teruggestuurd na wat mailwisselingen. Duidelijk aangegeven dat ik wel graag zou willen horen wat er nu aan het toestel mankeerde en het liefst hem zou willen omruilen voor een vergelijkbaar model, aangezien dit toestel na reparatie weer mankementen had. Na weer een tijd hetzelfde toestel ontvangen, zonder terugkoppeling over de reparatie. Daarna telefonisch contact opgenomen om informatie over de reparatie op te vragen. Telefonische klantenservice was Engelstalig en kon mij niet vertellen wat er nu aan het toestel gedaan is, beide keren dat deze teruggestuurd is. Aangegeven dat deze "gerepareerd is" en weer volledig zou werken. Toch heb ik weer dezelfde problemen met het toestel waardoor ik weer contact mag opnemen met de klantenservice, erg uitputtende zaak en wel dubieuze klantenservice of gang van zaken. Ik koop hier in het vervolg niet meer.