Matige ervaring. Na aankoop slechte communicatie. Geen bericht van vertraging levering. Engels sprekende klantenservice. Op zich niet erg, wel handig om aan te kunnen geven of je dit wenst of niet. Kan voor sommige lastig zijn.
Reactie TelefoonGigant.nl:
Beste Jerorn,
Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat de communicatie voor jou niet ideaal was. Onze excuses voor het ongemak. Omdat onze Nederlandse lijn op dat moment druk bezet was, hebben we een Engelssprekende medewerker ingezet om je sneller van dienst te kunnen zijn. We proberen altijd zo snel mogelijk te helpen, maar als je liever met een Nederlandstalige medewerker spreekt, kun je altijd aangeven dat je wilt wachten op een manager die Nederlands spreekt. In drukke periodes kan het helaas wel wat langer duren.
Wat betreft de vertraging in de levering, het spijt ons dat je hier geen bericht over hebt ontvangen. We zullen dit intern verder bekijken en proberen onze communicatie te verbeteren.
We hopen dat je volgende ervaring beter zal zijn en staan altijd klaar om je te helpen.
Klantenservice TG