Communicatie zeer slecht: als je bel wordt je doorverbonden met iemand in het buitenland. Terug gebeld worden doen ze niet aan. Na 8 maanden wachten ein-de-lijk de telefoon binnen.
Reactie TelefoonGigant.nl:
Beste klant,
Dank voor je feedback. Het spijt ons dat je een slechte ervaring hebt gehad. We begrijpen dat dit frustrerend voor je moet zijn. Echter, volgens onze gegevens werd je bestelling drie maanden geleden geplaatst en we hebben je toestel binnen de gebruikelijke levertijd verstuurd. We zijn gevestigd in Amsterdam, niet buiten Nederland, en het lijkt erop dat er misschien verwarring is ontstaan over de locatie van onze klantenservice.
Wat betreft de telefonische communicatie: We proberen altijd zo snel mogelijk te helpen. Als je doorverbonden wordt met een Engelssprekende medewerker, kan dit te maken hebben met drukte op onze lijnen. We bieden ook de mogelijkheid om met een Nederlandstalige medewerker te spreken, maar in drukke periodes kan het wat langer duren om teruggebeld te worden.
We waarderen je geduld en hopen dat je nu tevreden bent met je ontvangen toestel. Mocht je verder nog vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar.
Klantenservice TG