Daan

Op vrijdag 25 oktober een telefoon besteld voor mijn zoons verjaardag 31 oktober, was op voorraad stond op de site. Netjes betaald.
Maandag geen telefoon, oke weekend. Dinsdag gebeld, Engelse dame, hij is onderweg naar hun "stock". Woensdag gebeld, was onderweg naar hun.
Donderdag gebeld, zoon volgende dag jarig, nog steeds onderweg. Waar moet dat ding vandaan komen, van Mars? per postduif?
31 oktober geen telefoon, zoon erg teleurgesteld. Ook mails gestuurd, sorry, is onderweg, komt eraan. 4 november geen telefoon, 5 november dito. Toen maar bij Mobico een telefoon besteld om 15.00 s'middags. Die had ik de volgende dag, woensdag 6 november om 11.30 in huis!!!!!!!!!!!!
Diezelfde dag Telefoon Gigant gebeld en gemaild dat ik mijn bestelling wilde annuleren, prima. Al een paar keer een mail gestuurd en gebeld waar mijn geld blijft. Op 13 november een mail terug met: "14 dagen terugbetalingsperiode is een standaardbeleid voor alle webshops in Nederland, zoals vastgelegd in de consumenten wetgeving. U kunt ons volledige beleid ook inzien op de website. ". Nou, ook DAAR houden zij zich niet aan!!!!!!
Wat een KL...TE zaak!!!!
Ook ik roep nu:
KOOP HIER GEEN TELEFOON!!!!
Mobico komt de afspraak na, bestel daar.
Ik heb net een melding gedaan bij de Consumentenbond, hopelijk gaan zij dit bedrijf aanpakken.

Score voor TelefoonGigant.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Telefoon