Marcel Dijcks

Na een goed en deskundig gesprek aan de telefoon, waarbij goed meegedacht werd met mijn situatie heb ik een terrasheater ''Wardenaar IP55 Toplamp 1500'' besteld bij Terrasheater.nl in combinatie met een Infresco stappendimmer .
Bij het aansluiten bleek de terrasverwarming het wel maar de stappendimmer het niet te doen!
Gebeld met Harm van Rooy en de zaak uitgelegd.
Per omgaande kreeg ik een nieuwe dimmer met een retour etiket voor het terugsturen van de defecte dimmer!
De Terrasverwarming doet het naar behoren , een degelijke kwaliteit waar ik hopelijk lang plezeier van zal hebben
Goed en vakkundig opgelost en dat mag ook wel eens worden gezegd!
Met vriendenlijke groet,
M.P.Dijcks
PS: Na al deze positieve woorden moet me van het hart dat bij het invullen van deze tekst er een Engelse spellingcontrole op de tekst zit.... het vakje waarin je de tekst nog eens kan controleren is ook erg klein, wellicht een idee om ook hier nog eens naar te kijken Gr MD

Aanbevelingen/tips

Bij het enquete formulier dat per E-mail wordt verstuurd een Nederlandse spellingcontrole en het invulvakje groter maken zodat je geen halve zinnen ziet waardoor je de tekst die je zelf hebt ingevuld niet kan controleren!
m.v.g. M.P.Dijcks

Score voor Terrasheater.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja