Tevredenheid over het product
Bestelgemak (Ontwerp tool)

Arie

4 weken geleden 2 jassen besteld via de online tool om ze te ontwerpen. 2 weken later in huis blijkt de helft er niet op te staan en de borst logo aan de verkeerde kant. Ik moest ze terug sturen zo dat ze het gingen aanpassen. Nu weer terug gekregen en nu staat wel alles erop! Alleen zie je heel duidelijk dat wat ze hebben verwijderd (borst logo) nog op de jas staan. En wat denk je geen gehoor meer van het betreffende bedrijf na dat ik een mail heb gestuurd met het verzoek erin of 2 nieuwe of geld terug. Het is tenslotte hun (website fout waardoor het niet goed is gegaan) ik zeg op mijn beurt niet meer bestellen hier. Ook telefonisch totaal niet te bereiken en krijgt steeds het zelfde bandje dat het druk is. Als er veel fouten gemaakt worden dan snap ik dat je het druk hebt ja. UPDATE!!! Ondertussen hebben ze keurig gehoor gegeven en heb zoals gewenst 2 nieuwe jassen gekregen, dank daarvoor. Ik zal in de toekomst gewoon weer een bestelling plaatsen en ga er gewoon vanuit dat het dan goed gaat. tot de volgende keer en nogmaals bedankt dat het is opgelost.

Score voor TextieldrukShop: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja