Kon snel terecht en prettig te woord gestaan
Toelichting
IPhone Pro15 beeldscherm laten vervangen door hun eigen merk. Prijsverschil was dermate groot en aangegeven verschil was zo klein dat het de moeite waard was om voor hun eigen scherm te kiezen. Telefoon werd op een gegeven moment ontzettend warm, tegen heet aan. Dacht dat het aan het toestel lag dus naar KPN waar ik de telefoon gekocht had en die verwees mij naar Apple zelf. KPN verweet het niet aan het scherm. Afspraak bij Apple gemaakt, blijkt dus dat het scherm van de Apple 15PRO wel degelijk zeer gevoelig is ten aanzien van de software die erop draait en dat sommige apps veel rekencapaciteit vragen en dat daardoor het toestel verhit. Advies: direct het scherm vervangen om ernstigere schade te voorkomen. Kosten Apple: aanzien goedkoper om een origineel scherm te plaatsen dan het originele scherm te laten plaatsen bij PhoneLab. Toestel wordt nu niet meer warm! Dus Apple had het goed. PhoneLab lijkt mij een prima zaak als ik zo de reviews lees, maar niet meer voor mijn IPhone Pro 15. Dus als jullie toestel erg warm wordt na het vervangen van het scherm, direct terug naar de winkel of naar Apple, maar dan heb je geen garantie meer bij PhoneLab.