Dit jaar maakten wij een prachtige reis naar Sri Lanka en de Malediven, geheel verzorgd door Tico. Het is heerlijk als je je vakantie zorgeloos kunt doorbrengen, en tijdens de reis als het ware achterover kunt leunen. Alles was geregeld zoals wij het geregeld wilden hebben. Het uitstekende transport met de fantastische chauffeur, de prachtige hotels en de excursies. De specialisten van Tico kennen hun product; ze weten écht waar ze over praten. Dat merkte je niet alleen aan de uitleg en tips die we tijdens het boeken kregen, maar ook aan de evenwichtige opbouw van het programma. Het was niet overladen, zodat we goede rustmomenten hadden. Dat hadden wij trouwens van te voren aangegeven: we wilden veel zien, maar ook tot rust komen. Een zeer geslaagde reis!
Hoogtepunten
De keuze voor het soort accommodaties lag bij ons, en de keuze van Tico in dat type accommodaties was prima verzorgd, soms zelfs beter dan verwacht. Het land kende veel meer bezienswaardigheden dan die we konden bezoeken. Je moet kennis van zaken hebben om de mooiste en de beste keuzes te maken. Tico heeft die kennis in huis en dat maakt dat je geen tijd verspilt aan de mindere locaties.