Bart Megens - MoviLab

Bijzonder tevreden met TimeChimp! Ik heb eigenlijk een hekel aan het invullen van uren (ik vergeet het ook altijd en dan moet ik het aan het eind van de week nog allemaal doen...) maar TimeChimp maakt het kwaad een stuk minder vervelend omdat de tool snel en intuïtief en er ook nog prettig uitziet. Ben ook erg tevreden met de inzichten en overzichten die ik van TimeChimp krijg.

Er zijn wat mij betreft nog wel een paar puntjes van aandacht:
- Bij het invullen van ritten worden straatnamen voortdurend onterecht gecorrigeerd, dit is bijzonder vervelend (ik woon in de Muntelstraat, wat voortdurend wordt bewerkt naar Mantelstraat, grrrrr!) Dit is waarschijnlijk Apple's autocorrect (ik werk met Safari 11.1 op Mac), maar is dit niet uit te zetten in het formulier?

- Ook bij het invullen van ritten: ik kom vaak bij dezelfde adressen (mijn accountant, vaste klant, mijn partners, etc.). Ik zou het erg prettig vinden als TimeChimp deze zou onthouden. Scheelt weer veel tijd als ik haastig aan het einde van de week alles moet invullen ;).

Succes met het verder ontwikkelen van een heel mooi product. Geef nu ****, maar als bovenstaande feedback ook echt ooit verwerkt zou worden zouden dat er zeker ***** zijn, want dan heb ik niets meer aan te merken.

Score voor TimeChimp: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
TimeChimp