Reactie TimeChimp:
Hi,
Bedankt voor je review. Helaas krijgen wij slechts 2 sterren en geen aanbeveling. Dat vinden we jammer natuurlijk.
Je geeft daarvoor 2 redenen aan, waarop ik direct antwoord zal proberen te geven:
1. Reiskosteninvoer onder 'ritten' niet handig. Rekent zelf kilometers uit die niet overeenkomen met de werkelijkheid.
Onze tool is gekoppeld met Google Maps. Dus de afstand wordt berekend door middel van die gegevens. Daarnaast kan je zelf altijd nog eenvoudig het aantal kilometers aanpassen als jij denkt dat deze niet overeenkomt met de werkelijkheid. Je kunt gewoon het cijfer veranderen in het vakje met KM aantal.
2. Geen mogelijkheid om te kiezen voor "ziek" of "verlof" bij de week-invoer (wel bij daginvoer)
Ook bij week-invoer is dit gewoon mogelijk. Wanneer je kiest voor een nieuwe uren rij d.m.v. het plusteken, kan je vervolgens als project kiezen voor 'Intern'. Daarna kan je kiezen voor de activiteit 'Ziekte' of 'Verlof' en vervolgens de uren invullen over de hele week.
Mocht je vragen hebben dan kan je ons altijd benaderen via de chat in de tool zelf of via info@timechimp.com. Dan helpen we je graag verder.
Brendan