Wat vond je van de smaak van de TimFit SX-5 ?
Vond je TimFit-SX5 eenvoudig te volgen ?
Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?

Sylvana

Ik was lid van de facebookgroep van TimFit. Toen ik een eerlijk review schreef over mijn ervaring met TimFit werd ik uit de groep gegooid en geblokkeerd. Op de facebook pagina vermelde ik dat ik was afgevallen maar ook hoe mijn conditie naar beneden kelderde na 4 weken TimFit. Ik zou het echt niet aanraden. Het heeft mij maanden gekost om weer fit te worden.

Heb je gebruik gemaakt van de Gratis TimFit.com Coaching?

Reactie TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht:

Beste Sylvana,
Bedankt voor het delen van je ervaring, ook al zijn we teleurgesteld dat je niet tevreden bent met onze producten en diensten. We hebben geprobeerd om contact met je op te nemen om je verder te helpen, maar helaas hebben we geen enkele reactie van je mogen ontvangen.
We willen benadrukken dat we eerlijke reviews waarderen en we vinden het jammer dat je denkt dat je bericht is verwijderd uit onze friends groep, terwijl dat niet het geval is (zie de screenshot die ik je heb gemaild) TimFit bevat veel voedingsstoffen en zit boordenvol vitamines, mineralen, vezels en eiwitten waarmee tekorten oplopen echt onmogelijk is als je de richtlijnen goed opvolgd.. Helaas kan ik niet zoveel met de tabel van de VO2 max pro app die je in de friends groep deelde gezien deze app zeer onbetrouwbaar is. Ik vermoed dus dat er iets anders aan de hand is en had je heel graag verder geholpen maar ik zie dat je tijdens de gehele kuur van 25 dagen die je in juni hebt gevolgd maar ook daarna geen enkele keer advies bij onze gediplomeerde voeding en afslankdeskundigen hebt gevraagd terwijl onze adviezen 100% gratis aangeboden wordt. Daarnaast hebben wij jou meerdere keren tijdens de kuur een mail gestuurd om te vragen hoe het gaat en of je tips nodig hebt maar ook daar heb je niet op gereageerd. Had je wel gereageerd dan hadden ze je tips kunnen geven want het lijkt er sterk op dat je de richtlijnen niet goed hebt opgevolgd en je minder hebt gegeten dan in de richtlijnen staat.
We begrijpen dat ieder lichaam anders en anders kan reageren daarom willen we graag met je in gesprek gaan om te kijken hoe we je verder kunnen helpen. Stuur je ons een berichtje, zodat we samen kunnen kijken waar het mis is gegaan en waarmee wij jou kunnen ondersteunen? Wij horen graag van je!
Marjan
Het TimFit team