Hoe tevreden bent u met de traplift
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

Van der Most

Traplift netjes aangelegd, had eerste twee weken de nodige storingen maar door te resetten zelf opgelost. Uiteindelijk toch gebeld naar technische dienst. Monteur meteen gekomen. Bleek niet goed geïnstalleerd te zijn. Alles werd netjes opgelost.

Reactie TK Home Solutions NL:

Beste mevrouw Van der Most,
Hartelijk dank voor uw bericht en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u de eerste weken na de installatie storingen heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden, en we vinden het vervelend dat dit is gebeurd.
We waarderen het enorm dat u contact heeft opgenomen met onze technische dienst en dat de monteur dit uiteindelijk naar tevredenheid heeft kunnen oplossen. We gaan intern onderzoeken waar het fout is gegaan bij de installatie en kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren om dergelijke situaties te voorkomen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we danken u voor uw geduld en begrip. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Contact: contactcenter.homesolutions.nl@tkelevator.com
TK Home Solutions

Score voor TK elevator: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee