Luuk

Een gewaarschuwd mens telt voor twee: Op de dag van levering, 20 minuten voor uiterlijke levertijd, belt Toelevering Online doodleuk met de mededeling dat alle kozijnen niet geleverd zullen worden vanwege productieprobleem met de DTS dorpels. In mijn bestelling hebben enkel 2 van de 5 kozijnen een DTS dorpel, dus 3 stuks hadden ze gewoon kunnen leveren. Een paar dagen eerder kreeg ik overigens nog per mail bevestigd dat de levering gewoon door zou gaan.

Mijn aannemer had zijn mensen aanwezig om de hele dag met de kozijnen aan de slag te gaan. Die konden dus allemaal naar huis, ik kan hun uren vergoeden en wachten totdat ze weer een gaatje hebben in hun overvolle agenda.

3,5 week na mijn klacht krijg ik reactie van Toelevering Online: Als 'tegemoetkoming' stelt €100 terug te geven. Nota bene op een bestelling van €8000 ] waarbij ik nog extra betaald heb voor vroege levering. Wat een grap.

Dit was eens maar nooit meer Toelevering Online voor mij!

Reactie Toelevering Online:

Beste Luuk,
Inmiddels hebben we al contact met elkaar gehad. Vandaag heb ik je een update gestuurd over de terugbetaling van o.a. de vroege levering.
Ik vind het erg vervelend om te moeten vernemen dat je op het laatste moment geïnformeerd bent dat de order toch niet geleverd zou worden die dag. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling en ik begrijp dat dit gevolgen heeft voor alle activiteiten rondom de levering, zoals de aanwezigheid van monteurs.
We ervaren recentelijk schaarste van materialen in de bouwsector. Gezien onze doorgaans snelle levertijden, komt dit op een dag nauwkeurig. Daarom hebben we nu bij het afrekenen van de order en bijbehorende keuze voor leverdatum een melding hiervan geplaatst. Ik snap dat dit voor jou te laat komt, maar ik hoop van harte dat we het netjes met je kunnen oplossen.
Graag verneem ik je reactie op mijn e-mail!
^Merlijn van Toelevering Online

Score voor Toelevering Online: 0.5/5